Besplatna radionica digitalnog marketinga na IUS-u

Date:

Wednesday, November 27, 2019 - 09:31

 

Besplatna radionica digitalnog marketinga na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu

SVA MJESTA ZA RADIONICU SU POPUNJENA!
HVALA NA RAZUMJEVANJU!
IUS Life!

 

Internacionalni univerzitet u Sarajevu (IUS) će 7. decembra biti domaćin radionice posvećene digitalnom marketingu, i tom prilikom će ugostiti istaknute stručnjake u ovoj oblasti, koji će sa prisutnima podijeliti korisne savjete i iskustva iz svog poslovanja.

Organizator radionice je IUS Life centar za cjeloživotno učenje u saradnji sa agencijom Webmajstor.ba.

Pročitajte ko su predavači, šta sve možete naučiti i prijavite se putem ovog linka 

Radionica će iz perspektive digitalnog marketinga pružiti ključne odgovore neophodne savremenim biznisima, ali i svim drugim vidovima poslovanja i komuniciranja sa ciljnom grupom. Učesnici će u okviru potpuno besplatnog učešća imati priliku da bliže upoznaju trendove, alate i tehnike savremene marketinške scene, i to od onih koji su na njoj već decenijski prisutni.

O digitalnom marketingu iz prve ruke - predavači i program

Predavači na radionici su Dušan Pilipović i Miloš Milovanović, istaknuti stručnjaci u oblasti digitalnog marketinga i web razvoja, iz beogradske agencije za digitalni marketing Avokado.

Na bazi konkretnih primjera iz prakse, predavači će govoriti o važnosti prisustva biznisa na internetu, uz korisne savjete, ideje i alate koji unaprijeđuju taj nastup.

Govoriće se i o načinima mjerenja ostvarenih rezultata, jer suština digitalnog marketinga upravo leži u mogućnosti da kroz ostvarene konverzije - bilo da su to posjete, prodaja ili neki drugi vid konvertovanja - direktno unapredite vaše poslovanje ili poslovanje svoje kompanije.

Na ovoj radionici ćete se upoznati i sa osnovama i važnosti SEO - optimizacije za pretraživače, a ujedno ćete saznati zašto su Google Ads kampanje moćno sredstvo oglašavanja, i kako su Social Media i Email marketing postali važan oslonac digitalnog nastupa.

Ko može da učestvuje i kako se prijaviti?

Digitalni marketing više nije pitanje izbora, nego realna potreba u uslovima pokretanja i razvijanja biznisa. O tome svjedoče sve uspješne kompanije čije se poslovanje u najvećoj mjeri odvija kroz različite kanale digitalnog marketinga, o čemu bi trebalo da se informišete ako sebe vidite u nekoj od njih.

Prijave na radionicu su potpuno besplatne, i otvorene su za mlade od 18 do 28 godina, koji žele da unaprijede svoje znanje iz digitalnog marketinga i tako povećaju svoje šanse za zaposlenje ili pokretnje ličnog biznisa. Požurite sa prijavom, jer broj mjesta je ograničen.

Radionica će se održati u velikom amfiteatru u zgradi A.

Registracija ucesnika: 9:30-10:00

Početak radionice: 10:00

Možete se prijaviti popunjavanjem kontakt forme na zvaničnom sajtu Internacionalnog univerziteta u Sarajevu.

Organizator radionice IUS vas ohrabruje da se prijavite i učite od najboljih, a za učesnike su obezbijeđeni ketering, piće i izuzetno kvalitetan program čija ćete iskustva moći da primjenite i u praksi!

  • English
  • Bosanski
  • Türkçe

Announcements

14 October

30 July

19 January

15 January

14 January

31 December

18 December

14 December

11 December

10 December

04 December

01 December

30 November

20 November

10 November

29 October